Ads 468x60px

Monday, October 4, 2010

What did you think of Dexter 5.02 ''Hello Bandit''?


The second episode of the fifth season is here. What did you think of it?




3 comments:

  1. Ήταν ένα πολύ πολύ ωραίο επεισόδιο,μου θύμισε κλασικά Dexter episodes.Ο νέος killer φαίνεται περισσότερο psycho από ό,τι νόμιζα,κρίνοντας κι από το promo του 2x03.H Astor μου την έσπασε,ο Cody είναι λατρεία.Masuka θεός,πολύ γέλιο,όπως και με τους Angel-Quinn/Deb και τις απαντήσεις τους στο πρόβλημά του!

    ReplyDelete
  2. Πολύ καλό το επεισόδιο, αν και περίμενα κάτι παραπάνω. Λίγο Κουΐν να συνδέει τα πράγματα με Κάιλ Μπάτλερ-Ντέξτερ, κάτι περισσότερο με FBI.
    Κατά τα άλλα το καταευχαρηστήθηκα.
    Οσο αφορά το Τρίγωνο Ντέξτερ-Αστορ-Κόντι, τους λυπάμαι και τους 3. Ο Καθένας τους αντιμετοπίζει τα πράγματα διαφορετικά. Και την Αστορ δεν την κατηγορώ, λογική μου φαίνεται αυτή η συμπεριφορά (προσπαθεί να ξεσπάσει κάπου). Λειτουργεί ακριβώς όπως και ο Ντέξτερ. Ο Κόντυ από την άλλη χρειάζεται ζεστασιά και φροντίδα.

    Ο Κουΐν μόνο εμένα μου φάνηκε λίγο άκυρος σε ορισμένες σκηνές (που είχαν να κάνουν με την Ντέμπ) ?

    ReplyDelete
  3. Δεν το λεω καταπληκτικο επεισοδιο αλλα ηταν αρκετα καλο...μας εβαλε στο κλιμα για το νεο ''θυμα'' του Ντεξ!Η Ντεμπ πολυ δυσκολη το παιζει κι ο Κουιν την κυνηγαει (δεν τον ειχα για τετοιο)...δεν ηταν ακριβως ακυρος κατεμε αλπλα προσπαθουν να τον χωσουν για να ξεκινησουν το ειδυλλιο τους!Στεναχωρεθηκα με τον Κοντι...τι γλυκο παιδακι!Κ την Αστορ την δικαιολογω...στον θανατο ο καθενας ξεσπαει διαφορετικα κ τη λυπαμαι κι εκεινη γιατι μεσα απ'αυτο μισος κ την σκληρη συμπεριφορα προς τον Ντεξ ειναι απλα το ''γιατι?''!!!

    ReplyDelete